Partnerprogram

Fredag

Partnerprogram med rundtur i Norrtälje under ledning av den lokala ciceronen Mikael Blum (endast på svenska) som kommer att berätta om staden och kanske sjunga någon sång.

Start klockan 14 och åter Marholmen klockan 17.

Turen är gratis och bekostas av kommunen.

(gemensam färd till Stockholm) avfärd 09.00 och åter cirka 16.00

ABBA The Museum är mer än ett vanligt museum. Självklart finns här medlemmarnas kläder, guldskivor, originalprylar, memorabilia och mycket mycket mer. Hos oss är du en viktig del av upplevelsen! Vi vill helt enkelt att du ska få uppleva känslan av att vara den femte medlemmen i ABBA. Att se hur du klär i deras legendariska scenkostymer, sjunga i Polarstudion, uppleva häftiga 3D avatarer och kliva upp på scenen tillsammans med bandet. Allt material kan du spela in och få tillgång till med ditt personliga ID-nummer.

Tidsåtgång - ett besök brukar ta mellan en till två timmar.

Pris: 495 kr / person inklusive bussresan men exklusive lunch, vi rekommenderar lunchställen.

Vasa museet

Vasa är en riktig skattkammare från 1600-talet som bjuder på en rik historia om allt från arbetet på Skeppsgården till livet ombord på ett krigsskepp.

In på världens topp 10-lista, som enda svensk tar sig Vasa, på niondeplats, in på världens största resesajt TripAdvisors topp 10-lista över världens bästa museer.

Pris: 375 kr / person inklusive bussresan men exklusive lunch, vi rekommenderar lunchställen.

Guidade visningar på svenska lördag 10.30, 11.30, 12.30, 13.30, 14.30, 15.30

På engelska lördag 10.30, 11.30, 12.30, 13.30, 14.30, 15.30

Under cirka 25 minuter får du veta mer om Vasas tid, kungen, bygget, jungfrufärden, förlisningen, bärgningen och konserveringen. Ingår i entréavgiften.

Alternativt, 15 ljudspår på olika språk som berättar Vasas historia.

Ladda ner våra ljudguide direkt till din telefon eller dator.

I museet finns 15 stationer, ett ljudspår för vardera station på kartan som du också hittar här.

Museet har fri WiFi.

Båda programmen bygger på ett minimum antal.

Kategori: